Jdi na obsah Jdi na menu
 


Michal Hess: Výzva voličům vlasteneckých koalic, stran a hnutí

31. 5. 2024

volby-ep-02.jpg

 

Vážení přátelé, 

drazí Češi, Moravané a Slezané,

akis-prapor-avers-480.png

jak všichni víme, ve dnech šestého až devátého června tohoto roku se ve všech 27. členských státech konají volby do Evropského parlamentu.

V České republice se toto již dvacet let trvající klání uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června a zúčastní se ho celkem třicet politických subjektů.

Z toho 11 koalic a 19 stran či hnutí.

Naše země tak opětovně získá v rámci Evropské unie zastoupení celkem jeden a dvaceti z celkového počtu 705ti poslanců Evropského parlamentu.

Tímto Česká republika získá de facto jen téměř tříprocentní vliv na celkové rozhodování této ústavodárné instituce.

I přesto, že tento vliv není nijak veliký a také přes oprávněně odmítavý postoj nás, českých, moravských a slezských vlastenců a vlastenek vůči členství ČR v EU, bychom si měli vážně uvědomit, jak je důležité, abychom účast v těchto obecně nejméně populárních volbách neopomněli, ale naopak se jich odevzdáním svého hlasu aktivně účastnili.

Mějme, prosím, na paměti, že i přes naše společné přání opustit tyto politické struktury, stále Evropský parlament prostřednictvím zákonů, nařízení, směrnic s vydatnou pomocí poslanců a poslankyň vlády premiéra Petra Fialy i většiny členů a členek Senátu, přímo ovlivňuje naše každodenní životy a že také bude snazší uskutečnit naše společné cíle v souvislosti s naší státní suverenitou uskutečnit jedině, když složení Evropského parlamentu boudou tvořit zástupci a zástupkyně euroskeptických a vlasteneckých koalic, stran a hnutí.

Tímto chci všechny z vás požádat,

aby jste svojí účastí v následujících volbách svým hlasem rozhodli a nedali tím šanci současným vládním subjektům a všem podobným uskupením, která hájí zájmy Bruselu a Washingtonu, místo, aby prosazovaly naše státní a národní zájmy a hájili dobré jméno a čest České republiky v rámci Evropy a celého světa konají přesně opačně.

Prosím, volte pouze vlastenecké koalice, strany a hnutí, které hájí zájmy většiny našeho národa a jimž nezáleží pouze na svém osobním prospěchu, ani na utrácení peněz daňových poplatníků kvůli prodlužování válečného konfliku či prospěchu svých kamarádů a kamarádek a podobně.

Dejme hlas lidem, kterým evidentně záleží na nás všech, to znamená na vlastních občanech.

Drazí přátelé, drazí vlastenci a drahé vlastenky, bratři a sestry,

jako Moravan vás také snažně prosím,

abyste volili pouze politické subjekty,

které mají ve svém programu také zrušení současných drahých a nespravedlivých krajů a obnovu samosprávy, tedy alespoň určitý stupeň autonomie historických zemí Čech, Moravy a Slezska a návrat k naší společné národní i státní tradici.

 

Přeji vám šťastnou ruku

a srdečně vám

všem děkuji.

 

Michal Hess 

polish_20240522_015537127.jpg

Výkonný místopředseda MSV

polish_20240409_221040145.jpg

 

 

 © 2024-5/31  MSV INFO 

polish_20240311_023751483.jpg