Jdi na obsah Jdi na menu
 


HNUTÍ MORAVŠTÍ A SLEZŠTÍ VLASTENCI MSV VYPSALO DALŠÍ PETICI

18. 10. 2023

petition4.jpg

 Vážení přátelé,

drazí vlastenci a drahé vlastenky Čech, Moravy a Slezska,

 prosíme vás o podpis pod naší novou petiční akcí, jejímž cílem je odstranění jednoho z projevů českého šovinizmu v podobě centralizace státu ve všech aspektech jeho života, včetně za tímto účelem prováděného pozměňování státních symbolů, především pak státního znaku České republiky prostřednictvím stále častějšího nahrazování velkého státního znaku znakem malým či jeho modifikovanou podobou.

stazeny-soubor--33-.jpeg

Argumenty o problematice vyobrazení čtyř polí v jednom štítě jsou pro nás již v dnešní době - době špičkových technologií naprosto nemístné a tedy účelové.

Naši vlast - náš společný stát se odedávna tvoří a tvořit nadále musí tři historické země:

Čechy, Morava, Slezsko.

Chceme-li žít ve spravedlivém bratrství za účelem šťastné společné budoucnosti, musíme stát rovně a chovat se spravedlivě jeden k druhému.

stazeny-soubor--28-.png

Drazí bratři Češi,

prosíme především vás o zamyšlení nad našimi slovy a zkuste se vžít do naší role, do kůže Moravanů a Slezanů, tedy národů, které jsou z centra republiky již desítky let systematicky vytlačováni a jejich národní a kulturní identita je tak postupně, trvale vymazávána.

Věříme, že v každém vlasteneckém srdci existuje pocit tolerance vůči existenci a tradici všech ostatních národů světa a mezi vámi, našimi bratry a sestrami se najde mnoho z vás,

kteří podepíšete naši elektronickou petici, nebo ještě navíc nějakým způsobem sdílíte.

V okamžik, kdy se pod naši petici podepíše jeden tisíc lidí, bude tento oficiální dokument zákonným způsobem podstoupen k projednání Petičnímu výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

 

 Srdečně vám všem děkujeme 

 Politické hnutí 

 Moravští a Slezští Vlastenci MSV 

polish_20230908_012857554.jpg

 

 P E T I C E  Z D E 

 

 © 2023-10/19  MSV INFO 

polish_20230908_012857554.jpg